Μεγάλη μέρα για τον Γιώργο Δούρο, ο οποίος κρίθηκε αθώος για την υπόθεση των 28 του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μετά από επτά χρόνια, η υπόθεση έκλεισε οριστικά, καθώς την Πέμπτη (28/1) το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με ομόφωνη απόφαση έκρινε αθώους όλους τους κατηγορούμενους στη δίκη των “28” για την υπόθεση χειραγωγημένων αγώνων.
Ανάμεσα τους και ο Γιώργος Δούρος, που δικαιώθηκε πανηγυρικά, καθώς κατέρρευσαν οι κατηγορίες που τον βάραιναν επί σειρά ετών. Ο Κορίνθιος πρώην διεθνής διαιτητής, υπήρξε επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας εκείνο το διάστημα και μαζί με άλλα επτά πρόσωπα αντιμετώπισε μια κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και άλλη μια σε βαθμό πλημμελήματος.
Η περιπέτεια του έλαβε οριστικό τέλος, με την αθώωση του να αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο και να αποκαθιστά το όνομα και την υπόληψή του.