Μια χρονιά με στόχους και προσδοκίες ξεκινά την Δευτέρα 26 Ιουλίου για τον Άρη Βοχαϊκού.

Στο γήπεδο του Ζευγολατιού είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Παναγιώτη Τσιάμη. Ήδη ο Άρης έχει αποκτήσει τους Παρασκευά Θεοδώρου και Αλέξανδρου Καλλίρη, ενώ η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί τις προσεχείς μέρες.

«Η Διοίκηση του Άρη Βοχαϊκού ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την σεζόν 2020-2021!

Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν 2020-21, υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας μας Παναγιώτη Τσιάμη στο Δημοτικό γήπεδο στο Ζευγολατιό. Μια χρονιά με στόχους και φιλοδοξίες που ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση θα παρευρεθούν όλοι σχεδόν οι παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας, ενώ αναμένονται στο επόμενο διάστημα να ανακοινωθούν και κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν στο ρόστερ του Άρη για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Παρελθόν ο Γαϊτανάρης

Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Ηλία Γαϊτανάρη.

«Ο Άρης Βοχαϊκού ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Γαϊτανάρη. Η Διοίκηση τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρόνια να έχει στον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.