Ο Τενεάτης βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, έχοντας μπροστά του ένα κρίσιμο ματς με τον Πανκαμαριακό, στα Αθίκια.

Ο Θανάσης Περαχωρίτης δεν αντιμετωπίζει το ματς ως «τελικό», έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του και δηλώνει βέβαιος πως ο Τενεάτης θα βρει το δρόμο του και δεν θα κινδυνεύσει αναφορικά με τη παραμονή στην κατηγορία.  

«Ο αγώνας με τον Πανκαμαριακό είναι ένα από 20 παιχνίδια που μένουν ως το τέλος της σεζόν. Η αλλαγή προπονητή επηρέασε ψυχολογικά την ομάδα, καθώς ο Δημήτρης Ποτήρης είναι ένα αγαπητό παιδί από όλους στο χωριό, που πρόσφερε πολλά. Στους δύο αγώνες που βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας, παίξαμε καλά, ήμασταν άτυχοι και δεν αξίζαμε τις ήττες από ΑΟΖ και Ισθμιακό», επισήμανε ο προπονητής του Τενεάτη, για να προσθέσει:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών και είναι θέμα χρόνου να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο υλικό και είμαι σίγουρος για την πορεία μας. Ο Τενεάτης δεν θα κινδυνεύσει, αλλά θα πλασαριστεί καλά στη βαθμολογία στο τέλος της σεζόν. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, ας μην ανησυχούν οι φίλαθλοι, τους οποίους θέλουμε κοντά μας στη συνέχεια».

Για το ματς με τον Πανκαμαριακό δεν υπολογίζεται ο Ολαράσου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Στάθη Λέκκα.