Ο Ολυμπιακός Άσσου υποδέχεται την Κυριακή στο Λέχαιο τον Άρη Βοχαϊκού και χωρίς άγχος θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να βρίσκονται στην 3η προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό πίσω απ’ τον Άρη, όμως, όπως επισημαίνει ο Θανάσης Παπασημάκης, στην παρούσα φάση, η ομάδα του δεν είναι σε θέση να χτυπήσει την άνοδο.

«Εμείς πήραμε τα ματς που θέλαμε, για να πετύχουμε το πρώτο στόχο που θέσαμε το καλοκαίρι, αυτόν, της παραμονής στην κατηγορία. Ο αγώνας με τον Άρη Βοχαϊκού δεν μας καίει, τον βλέπουμε χωρίς άγχος και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός, για να προσθέσει:

«Παρότι είμαστε ψηλά στη βαθμολογία, δεν πάμε για την άνοδο. Στην παρούσα φάση, κάτι τέτοιο δεν είναι στις δυνατότητες μας, φάνηκε και στο ματς με τους Αγίους Θεοδώρους. Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι φτιάξαμε το ρόστερ την τελευταία στιγμή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά και την αξιοπρεπή πορεία της ομάδας».

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Παπασημάκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για το ματς της Κυριακής, με εξαίρεση τον στόπερ Σωτηρόπουλο, η συμμετοχή του οποίου, είναι αμφίβολη.