Ανακοίνωση για την διαιτησία της αναμέτρησης της Τετάρτης (30/3) με την Ελλάδα Βέλου (0-0) εξέδωσε η Κόρινθος.

Η διοίκηση του συλλόγου κάνει λόγο για μια ακόμη άδικη διαιτησία στη φετινή σεζόν και στέκεται στη φάση του 28ου λεπτού, επισημαίνοντας πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή στο σουτ του Στασινόπουλου. Μάλιστα στην επίσημη σελίδα της Κορίνθου υπάρχει και σχετικό βίντεο.

Η ανακοίνωση της Κορίνθου:

«Την Δευτέρα 28/3/22 η ΕΠΣ Κορινθίας σε ανακοίνωση της – η οποία βγήκε με πρωτοφανή ταχύτητα – δήλωνε ότι “Θα διασφαλίσει την ομαλή και ΔΙΚΑΙΗ διεξαγωγή των πρωταθλημάτων…” και πριν περάσουν 48 ώρες αποδεικνύουν τι σημαίνει για τους συντάκτες του “συναρπαστικότερου πρωταθλήματος” κατά δήλωση τους “δίκαιη διεξαγωγή”.

Άλλη μία “δίκαιη” διαιτησία προσθέτετε σε αυτές των Κεφιλή, Ρούτση, Χονδρόπουλου, Μπεκιάρη κατα την φετινή σεζόν και των Ρούσσου, Κωνσταντόπουλου, Καρσιώτη, Σεφέρη, Κεκερή την περιοδο 2019/20.

Δεν κατακυρώθηκε γκολ για την ομάδα μας στο 28 λεπτό ενώ η μπάλα έχει περάσει μισό μέτρο την γραμμή της εστίας της Ελλάς Βέλου και παραθέτουμε το βίντεο με την επίμαχη φάση για να μας απαντήσει η Επιτροπή Διαιτησίας και ο πρόεδρος της Αργύρης Παναγιώτης πως γίνεται διαιτητής και βοηθός διαιτητή -επόπτης- να μην κατακυρώσουν αυτό το γκολ.

Δηλώνουμε ότι θεατές σε παρόμοια “παράσταση” δεν θα ξανά γίνουμε, και ότι η δράση φέρνει αντίδραση».

Το βίντεο της Κορίνθου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/korinthosfc1963/videos/671869404051451