Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κορινθίας έκανε γνωστό πως 10 νέοι διαιτητές μπαίνουν στη λίστα της, καθώς πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις της πρόσφατης σχολής.

Παράλληλα, ξεκινά η αναζήτηση νέων διαιτητών, μέσα από νέα σχολή, για την οποία, οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή. Στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Διαιτησίας ζητά τη στήριξη παραγόντων, παικτών και φιλάθλων προς τους νέους διαιτητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

«Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κορινθίας ανακοινώνει ότι:

1ον: Την Κυριακή 15.12.2019 στα γραφεία του Σ.Δ.Π. Κορινθίας, πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις ονομασίας διαιτητών της σχολής διαιτησίας.

Συμμετείχαν, αφού παρακολούθησαν τα εκπαιδευτικά μαθήματα, με επιτυχία δέκα (10) νέοι διαιτητές, οι οποίοι παραδίδονται στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.

Συγχαίρουμε αυτά τα νέα παιδιά, (μεταξύ αυτών και τρία (3) κορίτσια) που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες και ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν.

Ζητάμε από τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να τους στηρίξουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουν λάθη μέσα από τα οποία θα μάθουν.

Είμαστε σίγουροι ότι μελλοντικά κάποιον ή κάποια από αυτούς θα τους θαυμάσουμε στα σαλόνια του Ελληνικού και γιατί όχι, του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου.

2ον: Ξεκινήσαμε ήδη την αναζήτηση νέων υποψηφίων διαιτητών για την Νέα Σχολή Διαιτησίας που θα πραγματοποιήσουμε.

Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας στο τηλέφωνο 27441022258 ώρες 08.00 έως 15.00 και να δηλώσουν συμμετοχή. Προς αυτή την κατεύθυνση προσδοκούμε την βοήθεια των παραγόντων του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου».