Η Ελλάς Βέλου ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Γιώργο Βορινιώτη, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Από το Σάββατο (16/5) αναφέραμε πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη συμφωνία και την Κυριακή (17/5) ήρθε η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και πριν από λίγο, η Ελλάς ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Βορινιώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βορινιώτη, που έχει στενούς δεσμούς με το σωματείο μας.

Η προσφορά του και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ήταν κάτι που τον έχει κάνει ευρέως γνωστό και πέρα από τα όρια του νομού μας.

Τώρα περνώντας στο χώρο των προπονητών ως νέος διπλωματούχος Uefa B’, τον εμπιστευόμαστε διότι πιστεύουμε ότι έχει όλα τα εχέγγυα που απαιτούνται για να εμπνεύσει την ομάδα μας με την ποιότητα, την πειθαρχία και πάνω από όλα την δυναμική που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων του σωματείου και των αθλητών.

Γιώργο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

«Πλάνο τριετίας»

Μετά από μια σπουδαία πορεία ως ποδοσφαιριστής στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο, καθώς έπαιξε με επιτυχία σε πολλές ομάδες (Πέλοπας, Παγκορινθιακός, Ελλάς Βέλου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Κόρινθος, Ηρακλής Ξυλοκάστρου κ.α.) και κατέκτησε 10 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα, ο Βορινιώτης κάνει το ξεκίνημα του ως προπονητής στον σύλλογο του Βέλου.

Στις πρώτες του δηλώσεις «stisentra» μίλησε για πλάνο τριετίας και σκληρή δουλειά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Ελλάδας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ξεκινήσω την προπονητική μου πορεία από την Ελλάδα Βέλου, ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία, που υπηρέτησα ως ποδοσφαιριστής και έχω ισχυρούς δεσμούς.

Μαζί με τη διοίκηση έχουμε θέσει ένα πλάνο τριετίας, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Ταπεινά και με εργατικότητα θέλουμε να φτιάξουμε ένα υγιές σύνολο, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του συλλόγου, Φρανκ Αράπι και όλα τα μέλη της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου και με σκληρή δουλειά να τους δικαιώσω», δήλωσε ο Βορινιώτης.