Μπορεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να έχει… κατεβάσει ρολά από τον περασμένο Νοέμβριο ωστόσο, η Κόρινθος ανακοίνωσε την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, καθώς και μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Βενετσάνος ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Κορίνθου, που παράλληλα προχώρησε στην απόκτηση του Άγγελου Τασίνου.

Η ανακοίνωση για Βενετσάνο:

«Ο κ. Βενετσάνος Ιωάννης επιστρέφει στον νομό μας και στον σύνδεσμο προπονητών Κορινθίας αναλαμβάνοντας την θέση του τεχνικού διευθυντή της Ομάδας μας.

Ο Κύριος Βενετσάνος έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του νομού μας ενώ τελειώνοντας την καριέρα του ανέλαβε αρκετές ομάδες ως προπονητής με κορυφαία στιγμή την σεζόν 2006-07, που ως βοηθός του κυρίου Σκαρτάδου στην ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής και το κύπελλο Κορινθίας.

Επίσης ηγείται του CLUB Βετεράνων Ισθμιακού δίνοντας αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα πανελλαδικά. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η ανακοίνωση για Τασίνο:

«Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τασίνου Άγγελου, προηγούμενη ομάδα ΑΟ Λουτρακίου. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».