Ο Χρήστος Βελέντζας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη Βοχαϊκού.

Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος επιστρέφει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο για να οδηγήσει την ομάδα στη συνέχεια της σεζόν.

Ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Βελέντζα, τον οποίο καλωσόρισε στον σύλλογο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Βοχαϊκού:

«Χρήστος Βελέντζας ο εκλεκτός

Μετά από 2 βδομάδες χωρίς προπονητή και με 2 θετικά αποτελέσματα με τον Οικονόμου Φίλιππο στο πάγκο και μετά απ’ όλα αυτά που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον σύλλογο μας, χθες αργά το βράδυ η διοίκηση της ομάδας μας ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό Χρήστο Βελέντζα και έτσι βάζει τέλος σε όλες τις φήμες που είχαν ακουστεί τον τελευταίο καιρό ότι είναι υπό διάλυση.

Μια κίνηση την οποία, η διοίκηση επεξεργάστηκε παρά πολύ, έκανε υπομονή και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να σφραγίσει η συμφωνία.

Ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στο σύλλογο και έχει δείξει ότι εκτός από ένας απλός προπονητής είναι και οπαδός του Άρη Βοχαϊκού. Ο κύριος Βελέντζας θα κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή σε μια δύσκολη έδρα στο Πετρί με την τοπική Θύελλα. 

Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή αρχή στο δύσκολο έργο του».