Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου προχωρά ενωμένος και φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

«Ο Ατρόμητος είναι εδώ. Σε λίγες μέρες τα καλύτερα. Θα απογοητευθούν αρκετοί που προσδοκούσαν τη διάλυση της ομάδας», ανέφερε η ανάρτηση στη σελίδα του συλλόγου το βράδυ της Κυριακής (31/5), μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Μπίτζιου.

Ο πρώην πρόεδρος του Ατρόμητου αποφάσισε να βγει μπροστά και να βοηθήσει ενεργά την ομάδα εν όψει της νέας σεζόν και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το παρών στη συνάντηση έδωσαν απερχόμενος πρόεδρος, Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, όπως και οι Χρήστος Λέκκας και Ηλίας Αποστόλου.

Άπαντες συμφώνησαν να προχωρήσουν ενωμένοι εν όψει της νέας σεζόν και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο, που θα πρωταγωνιστήσει στη Γ’ Εθνική. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μπίτζιου, ο οποίος μίλησε «stisentra».

«Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του συλλόγου. Στόχος είναι η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, που θα πρωταγωνιστήσει. Πάμε για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Σε λίγες μέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπίτζιος.

Τετάρτη το νέο Δ.Σ.

Την ερχόμενη Τετάρτη (3/6) είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση, από την οποία και θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ατρόμητου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο πόστο του προέδρου θα τοποθετηθεί εκ νέου ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, με τον Μπίτζιο στη θέση του επίτιμου πρόεδρου.

Αμέσως μετά, θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Θα ξεκινήσουν οι επαφές για το νέο προπονητή, καθώς και οι πρώτες συζητήσεις για τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Δυνατοί χορηγοί

Στο πλευρό της νέας διοίκησης αναμένεται να βρεθούν και επιχειρηματίες της Κορινθίας, που θα βοηθήσουν την προσπάθεια του Ατρόμητου στη Γ’ Εθνική, μέσα από χορηγίες.

Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και στο Χιλιομόδι επικρατεί αισιοδοξία πως θα υπάρχει σημαντική βοήθεια από επιφανείς επιχειρηματίες, που μέσω των χορηγιών, θα τονώσουν το μπάτζετ της ομάδας.