Ευχάριστα νέα για τον Παννεμεατικό, καθώς όλα τα τεστ κορονοϊού στα οποία, υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του συλλόγου, βγήκαν αρνητικά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που διαγνώστηκαν με κορονοϊό την περασμένη εβδομάδα, παραμένουν σε καραντίνα και μες τις επόμενες μέρες θα υποβληθούν σε νέο τεστ. Πλέον, η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις την Δευτέρα (21/9) και ξεκινά την προετοιμασία της για την πρεμιέρα (26/9) του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Κύψελο, στον Συνοικισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παννεμεατικού:

«Ο ΠΑΣ Παννεμεατικός ενημερώνει πως μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό, τα τεστ βγήκαν όλα​ αρνητικά για τον ιό COVID-19.

Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον ιό, παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθούν σε νέο τεστ.

Πλέον οι προπονήσεις ξεκινούν και πάλι σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, το ερχόμενο Σάββατο 26/9».