Οικογένεια, οργάνωση, δίψα για διάκριση συνθέτουν το τρίπτυχο της φετινής σεζόν για τον Άρη Βοχαϊκού. Μια σεζόν που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά για τον σύλλογο με τον μεγάλο στόχο, το όνειρο όλων να είναι ένα: Η άνοδος στην Α’ κατηγορία! Μια άνοδος ιστορική, καθώς αν έρθει, θα σημάνει την πρώτη συμμετοχή του Άρη στη μεγάλη κατηγορία του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου.

Μετά την περσινή σεζόν και την 7η θέση, η διοίκηση θέλησε φέτος να βάλει ψηλότερα τον πήχη. Η αρχή έγινε με την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Χρήστο Βελέντζα, τον οποίο, οι διοικούντες χαρακτηρίζουν ως «δάσκαλο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου», για να ακολουθήσουν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Βουτσινάς από την Κόρινθο ’06, οι Παναγιώτης και Χρήστος Αντωνόπουλος απ’ τον Ολυμπιακό Άσσου, οι Τσάαβα, Τζιούμπας από την Περαχώρα, ο Χριστόφορος Δόσης ως δανεικός από την Κόρινθο, ο έμπειρος γκολκίπερ, Μητσόπουλος, αλλά και οι Σιλεβίστας, Αγγελόπουλος, Δελής Κ., Παληός, Ταχιράι.

«Με μικρό μπάτζετ έγιναν σημαντικές μεταγραφές. Αποκτήσαμε παίκτες με ποιότητα, άλλους πιο έμπειρους, άλλους νεότερους με ταλέντο, που είπαν το ναι στην ομάδα, εκτιμώντας κυρίως την οργάνωση και το οικογενειακό κλίμα», τονίζει ο Βελέντζας, που δεν κρύβει πως ο Άρης χτίστηκε για να χτυπήσει την άνοδο:

«Βασικός στόχος είναι η δημιουργία μιας καλής ομάδας, που θα προχωρήσει με υπομονή. Θα πρέπει να κάνουμε ένα – ένα τα βήματα, να δέσουν οι παλιοί με τους νέους παίκτες και μέσα απ’ την ποιότητα και την σταθεροποίηση της απόδοσής μας να φτάσουμε στην επίτευξη του μεγάλου ονείρου, που είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία».

Ισχυρή διοίκηση

Πρόεδρος του Άρη Βοχαϊκού ανέλαβε το καλοκαίρι η Ελένη Κολιοπούλου. Η παρουσία της προκάλεσε έκπληξη, καθώς πρόκειται για την Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος. Με καταγωγή από το Βοχαϊκό και έχοντας στηρίξει την ομάδα από την περσινή σεζόν, δέχθηκε την πρόταση των ανθρώπων του Άρη και είπε το «ναι» στην ανάληψη της προεδρίας.

Πρόκειται για ένα από τα βαριά ονόματα στο χώρο της ελληνικής βιομηχανίας, καθώς επί σειρά ετών διατέλεσε πρόεδρος της χαρτοβιομηχανίας «ΠΑΚΟ», την οποία ίδρυσε ο πατέρας Αναστάσιος Κολιόπουλος το 1960 και εξαγοράστηκε την άνοιξη του 2018 από πολυεθνική εταιρία.

Η αγάπη του αείμνηστου πατέρα της για το Βοχαϊκό και το ποδόσφαιρο ώθησαν την Κολιοπούλου στην απόφαση της να αναλάβει την προεδρία, γεγονός που αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον σύλλογο. Η ίδια συμμερίζεται τις φιλοδοξίες των συνεργατών της και βλέπει ψηλά.

Στο πλευρό της βρίσκονται 6 ακόμη πρόσωπα, που εργάζονται σκληρά σε καθημερινή βάση για τον Άρη και έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη για να γίνει η υπέρβαση. Αντιπρόεδρος είναι ο Οδυσσέας Μυτέλας, ταμίας ο Φίλιππας Οικονόμου, γενικός γραμματέας ο Χρήστος Σιάρκας, γενικός αρχηγός ο Δημήτρης Σωτηρίου, υπεύθυνη δημοσίεων σχέσων η Νάνσυ Μπακλώρη και μέλος ο Τάσος Κεχαγιάς.

Οργάνωση και σημαντικές χορηγίες

Η οργάνωση του Άρη χαρακτηρίζεται υποδειγματική και πατά πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα. Η διοίκηση έχει βάλει απόλυτη τάξη στα οργανωτικά και οικονομικά θέματα και φροντίζει να μη λείψει τίποτα σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές.

Τα αποδυτήρια της ομάδας στο γήπεδο του Ζευγολατιού ανακατασκευάστηκαν, με βάση επαγγελματικές προδιαγραφές, το αθλητικό υλικό είναι άρτιο, μέχρι και μασέρ βρίσκεται στην υπηρεσία των παικτών. Σημαντικό ρόλο στα έσοδα του συλλόγου έχουν παίξει οι χορηγίες, μερικές εκ των οποίων, θα τις ζήλευαν ακόμη και ομάδες της Σούπερ Λίγκας!

Με προσωπικές ενέργειες η Κολιοπούλου εξασφάλισε για τον Άρη τρεις σημαντικές χορηγίες από τις εταιρίες ΕΖΑ, ΒΙΚΟΣ και ΕΨΑ! Παράλληλα, σπουδαία βοήθεια προσφέρουν και οι υπόλοιποι χορηγοί: ΤHANOS ΑΕΒΕ (Πισιμίσης), ΙLLY (Δοξόπουλος), ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ ΑΕ, ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ (Καθαριστήρια Σουμπασάκου), ΘΕΑΛΟΣ (Εστιατόριο), ΜΑΝΑΒΗΣ (Ηλεκτρολογείο), Σ.ΜΠΑΡΤΖΗ (Ελαιοτριβείο), ΑΛΕΥΡΙΑΔΗΣ (Αρτοποιείο).

«Όλοι μαζί μπορούμε»

«Διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές θέλουμε να γράψουμε ιστορία μέσα από την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Το χωριό είναι κοντά μας και μέρα με τη μέρα στηρίζει και πιο δυναμικά την προσπάθεια μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε», αναφέρει η διοίκηση στο μήνυμά της μέσω της ιστοσελίδας μας, για να καταλήξει:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς για τη στήριξη, καθώς και τον Δήμο Βέλου Βόχας. Επιπλέον, ευχαριστούμε τα σωματεία ΠΑΣ Κόρινθος, Κόρινθος ’06, Ελλάς Βέλου, ΑΟ Ζευγολατιού και Ολυμπιακό Άσσου για τη συνεργασία με τις μεταγραφές και τους δανεισμούς παικτών, στο ξεκίνημα της σεζόν».

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Προπονητής: Βελέντζας Χρήστος
Βοηθός προπονητή – Γυμναστής τερματοφυλάκων: Μητσόπουλος Μάκης
Γυμναστές: Σιάρκας Χρήστος – Βελέντζας Πέτρος
Φυσιοθεραπευτής: Μπιτσάκος Παναγιώτης
Μασέρ: Ρίσκας Κώστας

ΡΟΣΤΕΡ

Τερματοφύλακες
Τζιούμπας Πέτρος 29 χρ.
Ζιούβας Παναγιώτης 19 χρ.
Μητσόπουλος Μάκης 43  χρ.

Αμυντικοί
Καλατζής Χρήστος 22 χρ.
Κούτρας Νίκος 19 χρ.
Μπάρτζης Νίκος 25 χρ.
Σαϊσανάς Άρης 28 χρ.
Σιλεβίστας Αλέξανδρος 17 χρ.
Τσάαβα Μιχάλης 30 χρ.
Χαλιλόπουλος Πατάπιος 17 χρ.

Μέσοι
Λίλιος Σωτήρης 26 χρ.
Δόσης Χριστόφορος 20 χρ.
Βουτσινάς Γεράσιμος 25 χρ.
Αντωνόπουλος Χρήστος 29 χρ.
Παπαδάτος Διονύσης 27 χρ.
Δελής Κούλης 24 χρ.
Κωστόπουλος Γιώργος 30 χρ.
Σιάρκας Πάνος 27 χρ.
Πέρρας Κέλι 25 χρ.

Επιθετικοί
Αντωνόπουλος Παναγιώτης 32 χρ.
Δελής Βασίλης 26 χρ.
Αγγελόπουλος Χάρης 17 χρ.
Παληός Θοδωρής 29 χρ.
Ταχιράι Τζούλιο 23 χρ.
Δήμας Χρήστος 22 χρ.