Η αυλαία της σεζόν για την Ακαδημία «ARENA FC Αστέρας Τρίπολης» έπεσε, με τη διεξαγωγή ενός ακόμη τουρνουά.

Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο Ζευγολατιό πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της σεζόν, με τουρνουά στο οποίο, πήραν μέρος η Αργυρούπολη, ο Θρίαμβος Αθηνών και ο ΠΑΟΚ.

Μια πετυχημένη σεζόν έφτασε στο τέλος της, με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Γιώργο Βορινιώτη να ευχαριστεί όλα τα παιδιά και τους γονείς και πλέον, να ανανεώνεται το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. «Μια περίεργη χρονιά, λόγω του κορονοϊού, ολοκληρώθηκε τελικά με χαμόγελο και αισιοδοξία για το μέλλον.

Η συνεργασία μας με τον Αστέρα Τρίπολης είναι σε εξαιρετικό επίπεδο, η δουλεία μας αποδίδει καρπούς και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία και την εξέλιξη όλων των παιδιών. Τους ευχαριστώ όλους θερμά, όπως και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και να είναι βέβαιοι πως το μέλλον θα είναι ακόμη πιο καλό», τόνισε ο Βορινιώτης.

Οι Ακαδημία «Arena FC Αστέρας Τρίπολης» έχει στο δυναμικό της 85 αθλητές, ηλικίας 5 έως 15 ετών και λειτουργεί βάσει του πλάνου που έχει θέσει ο σύλλογος της Τρίπολης, οι υπεύθυνοι του οποίου, παρακολουθούν στενά την πορεία των νεαρών ποδοσφαιριστών.