Με 34 συνολικά αθλητές κάθε κατηγορίας (Προαγωνιστική-Αγωνιστική) θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου  στο “Κύπελλο ΚΟΑΤ:35 ΧΡΟΝΙΑ”, που διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (30/11, 1/12) στην Τρίπολη.

Ο ΝΟΚ εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση για το διήμερο των αγώνων στην Τρίπολη:

“Με 34 συνολικά αθλητές κάθε κατηγορίας (Προαγωνιστική-Αγωνιστική) θα συμμετάσχει ο ΝΟΚ στο “Κύπελλο ΚΟΑΤ:35 ΧΡΟΝΙΑ” το Σάββατο 30 και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019. Ο αριθμός αυτός των κολυμβητών της ομάδας μας που θα αγωνιστούν στην Τρίπολη είναι ο μεγαλύτερος εδώ και αρκετά χρόνια!

Την αρχή θα κάνει η προαγωνιστική μας ομάδα με 21 συνολικά αθλητές (15 αγόρια -6 κορίτσια) στους πρώτους της αγώνες για τη σεζόν 2019-2020 το Σάββατο το πρωί.

Προθέρμανση:9:00 π.μ.
Έναρξη αγώνων 10:00 π.μ.

Ακολουθεί η αγωνιστική το Σάββατο το απόγευμα,όπου η πλειοψηφία των αθλητών της θα αγωνιστεί εξίσου για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, με 13 αθλητές (7 αγόρια -6 κορίτσια).

Προθέρμανση 16:00μμ
Έναρξη αγώνων 17:30μμ

Σε αντίθεση με το Σάββατο, την Κυριακή το πρωί, σύσσωμη η ομάδα θα ολοκληρώσει τις προσπάθειες της στο κύπελλο ΚΟΑΤ καθώς θα πραγματοποιηθεί ενιαία αγωνιστική και για τις 2 κατηγορίες.

Προθέρμανση προαγωνιστικής: 8:00πμ
Έναρξη αγώνων προαγωνιστικής: 9:00πμ
Προθέρμανση αγωνιστικής: 11:00 πμ (εκτιμώμενη ώρα)
Έναρξη αγώνων αγωνιστικής: 12:00μμ (εκτιμώμενη ώρα)

Ενημέρωση για γονείς, αθλητές και συνοδούς

Η μετάβαση της ομάδας από το Δημοτικό στάδιο Κορίνθου στο κολυμβητήριο της Τρίπολης θα γίνει με πούλμαν.Μόνο το Σάββατο 30/11 θα αναχωρήσουν δύο πούλμαν ενώ την Κυριακή 1/12/2019 ένα.

Το πρώτο αφορά την προαγωνιστική ομάδα όπου η αποστολή θα ξεκινήσει από το Δημοτικό στάδιο στις 7:30πμ. Η επιστροφή για Κόρινθο θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας μέρας μετά το πέρας των αγώνων.

Το δεύτερο αφορά την αγωνιστική και η αναχώρηση θα γίνει από το ίδιο μέρος στις 2:30μμ.Η επιστροφή στην Κόρινθο θα γίνει αργά το απόγευμα μετά το πέρας των αγώνων.

Την Κυριακή το πρωί,προαγωνιστική & αγωνιστική θα ξεκινήσουν μαζί με το ίδιο πούλμαν στις 6:30πμ το πρωί.Η επιστροφή θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας μέρας μετά το πέρας των αγώνων.

Την Αποστόλη θα συνοδεύσουν τα μέλη από το προπονητικό τιμ: Ξυλούρης Νίκος, Στρατουδάκης Νίκος, Μιχαλόπουλος Κώστας, καθώς και μέλη του ΔΣ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και καλή αρχή σε όλους τους κολυμβητές μας που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά!