Σε απολογία κάλεσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας τον Νίκο Πήλιουρα, για τις αναρτήσεις του στο Facebook, μετά τον αγώνα του Σαρωνικού με τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού.

Σε απολογία κλήθηκε και η ομάδα του Σαρωνικού, που όπως είναι γνωστό, έχει λύσει τη συνεργασία της με τον Πήλιουρα.

Αναλυτικά η κλήση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

«Αφού έλαβε γνώση των αναρτήσεων του προπονητή του Σωματείου ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ κ. ΠΗΛΙΟΥΡΑ Ν. σε ιδιωτικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης καλεί σε απολογία το Σωματείο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ και τον προπονητή αυτού κ. ΠΗΛΙΟΥΡΑ  για παράβαση του άρθρου 20Α παρ. 1 και 2  του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.».

Καμπάνα 2 εβδομάδων

Βάσει του φύλλου αγώνα της αναμέτρησης του Σαρωνικού με το Διμηνιό, ο Πήλιουρας και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Αντρέας Αγγέλου τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 2 εβδομάδες.

«Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΚΑΡΣΙΩΤΗ Μ. στο Φ/Α  της 18.1.2020 στον αγώνα ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος  του προπονητή  του Σωματείου ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ κ. ΠΗΛΙΟΥΡΑ Ν και του εκπροσώπου του ίδιου Σωματείου κ. Αγγέλου Αν.,  και επιβάλλεται σ΄αυτούς ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε  ημέρες, με όποια ιδιότητα και αν ήθελαν περιβληθούν (αρθρ. 11 παρ. 1, 2, 7)», αναφέρει η απόφαση.