Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (29/5) στην ΕΠΟ και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν, είναι το τι θα γίνει με τη Γ’ Εθνική της νέας σεζόν.

Όπως είχαμε επισημάνει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, όλα έδειχναν πως οι αποφάσεις για την Γ’ Εθνική θα παρθούν τον Ιούνιο ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και έτσι, την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΕΠΟ θα συζητήσει το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης και πιθανότατα να καταλήξει εν όψει της νέας σεζόν.  

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως στο Δ.Σ. της Παρασκευής θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της Γ’ Εθνικής, ενώ έκανε και την εκτίμησή του.

«Στο συμβούλιο στην ΕΠΟ την Παρασκευή θα γίνει συζήτηση για τη Γ’ Εθνική και πιστεύω ότι θα λήξει αυτό το θέμα. Δηλαδή να πάρουμε απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι για αυτό το πρωτάθλημα για τη χρονιά 2019-20.

Από την επιτροπή εισηγούμαστε την άνοδο των οχτώ, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν άλλες απόψεις και θα περάσει. Αποκλείεται να ανέβουν οι δευτεραθλητές. Για τον υποβιβασμό υπάρχουν τρεις προτάσεις, να δούμε ποια θα περάσει. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ξανά οχτώ ομίλους, αλλά υπάρχει και μία περίπτωση να γίνουν εννιά», επισήμανε ο Δημητρίου.