Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Τενεάτη ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ποτήρης.

Με επιστολή του ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα των Αθικίων στη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, έβαλε τους τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τον σύλλογο, μετά από μια ιστορική σεζόν.

Ο Ποτήρης, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε, τον κόσμο της ομάδας, ενώ ευχήθηκε στο Τενεάτη να συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά η επιστολή του Ποτήρη:

«Αποχαιρετισμός στα όπλα…

Δανειζόμενος λοιπόν τον τίτλο από το βιβλίο του Χέμινγουεϊ θα ήθελα όσο γίνεται μέσα από δύο αράδες να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από τον Τενεάτη για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους και να ευχαριστήσω αρκετούς ανθρώπους.

Με πρώτο και καλύτερο τον Θανάση Περαχωρίτη διότι πίστεψε σε μένα και τις ικανότητες μου και πίστεψε ότι μπορώ να εμπνεύσω και να καθοδηγήσω αυτό το εξαιρετικό γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Έπειτα σύσσωμη τη διοίκηση του Τενεάτη για την επαγγελματική λειτουργία ενός ερασιτεχνικού σωματείου.

Στη συνέχεια τον ΚΥΡΙΟ, ΔΑΣΚΑΛΟ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Παναγιώτη Παναγόπουλο για την υψηλού, για τα ερασιτεχνικά δεδομένα, επιστημονική προσέγγιση πάνω στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας.

Συνεχίζοντας χωρίς να θέλω να κουράσω, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους υγιείς φιλάθλους που ακολουθούν την ομάδα αυτή πολλά χρόνια τώρα, από το Β’ τοπικό μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ και πάντα εμψυχώνουν τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αφιλοκερδώς.

Κλείνοντας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και θα είμαι αιώνια ευγνώμων σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Τενεάτη για αυτές τις στιγμές και τα συναισθήματα που μου χάρισαν φέτος και γράψαμε όλοι μαζί το όνομά μας με χρυσά γράμματα στην 92χρονη ιστορία του Τενεάτη!

Θα μπορούσα να ονομάσω έναν έναν όλους τους παίκτες και τα κατορθώματα τους, αλλά θα χρειαστεί βιβλίο και δεν γίνεται μέσα από αυτή την επιστολή. Κόντρα λοιπόν, στα τετριμμένα και τα κλισέ, θα ήθελα να κάνω ειδική αναφορά και να δηλώσω τον απεριόριστο σεβασμό μου σε δύο ανθρώπους που δεν βρίσκονται εντός ομάδας πια, αλλά έβαλαν και οι δύο το λιθαράκι τους με διαφορετικό τρόπο ο καθένας.

Ο πρώτος είναι ο Νώντας Οικονόμου, ο οποίος έβαλε τις βάσεις και σαν ποδοσφαιριστής, αλλά και σαν γυμναστής αθόρυβα για να καταφέρουμε αυτό φέτος και ο δεύτερος είναι ο Κώστας Σαράμαντης, ο οποίος με έμαθε από μικρό παιδί τι σημαίνει Τενεάτης και πως να έχω ανιδιοτελή αγάπη για το σωματείο του χωριού που μεγάλωσα και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Σας ευχαριστώ και τους δύο.

Εύχομαι στο Τενεάτη να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά και να βάλει και τρίτο αστέρι στη βαριά φανέλα γρήγορα!».