Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου ο Μάκης Μυργιώτης.

Ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με 24 γκολ έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο και πλέον, μπορεί να επιλέξει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν φιλικό, με εκατέρωθεν ευχαριστίες για τη φετινή πετυχημένη συνεργασία. Ο Ατρόμητος κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Μυργιώτη, ο οποίος όμως, την αρνήθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Σε ανακοίνωση της η διοίκηση του Ατρόμητου αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ευχαριστεί τον Μάκη Μυργιώτη για την καθοριστική του συμβολή στην πορεία της ομάδας και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική συνέχει».

Απ’ την πλευρά του ο έμπειρος φορ μίλησε «stisentra». «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ατρόμητου, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και τον κόσμο για την όμορφη φετινή χρονιά που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του τίτλου. Εύχομαι στον Ατρόμητο να πραγματοποιήσει τους στόχους του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής», τόνισε ο Μυργιώτης.

Όπως προαναφέραμε, επαγγελματικοί λόγοι δεν επέτρεψαν στον Μυργιώτη να παραμείνει στο Χιλιομόδι, παρότι η πρόταση που του έγινε ήταν πολύ καλή. Απ’ τη στιγμή που οι υποχρεώσεις στη Γ’ Εθνική θα ήταν αυξημένες (καθημερινές προπονήσεις, ταξίδια), ο παίκτης δεν θα μπορούσε να είναι απόλυτα συνεπής, λόγω της δουλειάς του και έτσι, προτίμησε να μείνει ελεύθερος.