Το γκολ του Παλογιαννίδη στις καθυστερήσεις χάρισε στον Πέλοπα τη νίκη με 1-0 στην κυριακάτικη (5/12) αναμέτρηση, κόντρα στον Ολυμπιακό Άσσου.

Νωρίτερα, στο 30ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κλέβιν για επιθετικό φάουλ. Μια απόφαση του διαιτητή Καρακάση, που προκάλεσε διαμαρτυρίες.

Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει προβληματισμός για την αντιμετώπιση της ομάδας από την διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια, που εκφράστηκε με δημόσια τοποθέτηση στη σελίδα του Πέλοπα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αναρτήθηκε και το βίντεο με το ακυρωθέν γκολ του Κλέβιν στον αγώνα με τον Άσσο.

«Οι ειδικοί ας βγάλουν συμπέρασμα να μας πουν που είναι το φάουλ. Στο παιχνίδι με το Ξυλόκαστρο πολλά διαιτητικά λάθη εις βάρος μας με κορυφαία στιγμή το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε για την ομάδα μας και σωρεία άλλων κακών αποφάσεων, αντιθέτως την προηγούμενη αγωνιστική στο Καμάρι έχουμε πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας που δεν υπάρχει, εχτές με τον Άσσο  έχουμε ακυρωθέν γκολ ως επιθετικό φάουλ επίσης λάθος. Πολλά λάθη δεν μαζεύτηκαν;», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Πέλοπα, που συνοδεύεται με το βίντεο του γκολ του Κλέβιν.