Η διαιτησία του Μπεκιάρη στην ήττα (1-0) από την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, προκάλεσε την αντίδραση του Μαψού.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση κάνει λόγο για μη ορθή και αντικειμενική διαιτησία και επισημαίνει πως ο Μπεκιάρης οφείλει να δείχνει περισσότερο επαγγελματισμό.

Επιπλέον, ο Μαψός συνεχάρη τους δύο βοηθούς Βλαχοπάνο και Τσολάκη, ενώ όπως τονίζεται, κατανοεί το πρόβλημα έλλειψης διαιτητών και σκοπεύει να βοηθήσει για να βρεθούν λύσεις στο μέλλον.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες οφείλουμε να πούμε και εμείς ένα μπράβο σε όλους τους παράγοντες των ομάδων και στην ΕΠΣ Κορινθίας που κρατάει το ποδόσφαιρο ακόμα ζωντανό.

Για το σημερινό πολύ δυνατό παιχνίδι θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην ομάδα Μ.Α.Ο Πρόοδος Αγίου Βασιλείου για την φιλοξενία και να συγχαρούμε τους επόπτες Βλαχοπάνο και Τσολάκη για τον επαγγελματισμό τους.

Για το διαιτητή κύριο Μπεκιαρη θα θέλαμε να του τονίσουμε ότι όπως και εμείς ακολουθούμε τους κανόνες και προσπαθούμε, έτσι και και ο ίδιος θα πρέπει να δείχνει περισσότερο επαγγελματισμό, γιατί η μη ορθή και αντικειμενική διαιτησία είναι δυστυχώς πολυτέλεια αυτή την περίοδο για τις ομάδες. Συγχαρητήρια τέλος σε όλους μας, παράγοντες και ΕΠΣ, και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε σε πνεύμα συνεννόησης και σεβασμού.

ΥΓ – επειδή κατανοούμε τα προβλήματα της έλλειψης διαιτητών, θα προσπαθήσουμε να συνεισφέρουμε με 1-2 παιδιά ως το τέλος της χρονιάς για τη σχολή διαιτητών».