Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΑΟ Λεχαίου έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στους Νέους Στιμάγκας.

Μάλιστα, ο ΑΟΛ αγωνίστηκε σε όλο το ματς με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς απουσίασαν 5 ποδοσφαιριστές, με τον νεαρό Καραγκούνη που είχε δηλωθεί στην ενδεκάδα, να μην παίζει τελικά, λόγω γρίπης.

Οι Νέοι Στιμάγκας μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Μπάκου, ενώ είχαν τις ευκαιρίες στη συνέχεια, να πετύχουν κάποιο γκολ επιπλέον. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς μετά το 20’ και στο 25’ ισοφάρισαν με ωραία ατομική ενέργεια και άπιαστο σουτ του Άγγελου Αλεξόπουλου.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΑΟ Λεχαίου έπαιξε στα ίσα τη Στιμάγκα, η οποία έμεινε στα ρηχά στο δεύτερο μέρος. Έτσι, οι γηπεδούχοι που έπιασαν καλή απόδοση, έφτασαν στο 2-1 στο 72’ και πάλι με τον Αλεξόπουλο, το σουτ του οποίου, βρήκε και σε αμυντικό, για να καταλήξει στα δίχτυα. Η Στιμάγκα προσπάθησε στα τελευταία λεπτά με κάποιες στημένες φάσεις, που ωστόσο, δεν είχαν αποτέλεσμα.

ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ: Σούκουλης Τ., Λάμμας, Μάλλιος, Δρούσκας, Μαυρέλης, Καλογράνης, Μηνάς, Σούκουλης Ρ., Αλεξόπουλος, Διγαλάκης

ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ: Μιχαλόπουλος, Τσιράκου (65′ Ραυτόπουλος), Βασιλείου, Μπράβος, Λαλιώτης, Σακελλαρίου, Σακίρη, Πλασσαράς, Στεφανιδέλης, Μπάκου (55′ Πανούσης), Μελέτσης