Συναρπαστικό ματς στη Λαύκα με την τοπική ομάδα να κάνει την ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Στεμπίλη και να παίρνει με 4-3 τη νίκη επί της Δάφνης Πουλίτσας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και πήραν το προβάδισμα στο 25’ με τον Μαστοράκη. Συνάντησαν, όμως, προβλήματα στην άμυνα τους, τα οποία, εκμεταλλεύθηκε ιδανική η Δάφνη.

Η ομάδα της Πουλίτσας που έδειξα καλά στοιχεία έως ότου κουραστεί, ισοφάρισε στο 40’ με τον Ντούλα και πήρε προβάδισμα στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Άρη Κωνσταντίνου. Με το ξεκίνημα της επανάληψης μάλιστα, έγινε το 1-3 με γκολ του Σεννή (49’).

Από εκεί και μετά, ανέλαβε δράση ο Στεμπίλης, ο οποίος αρχικά ισοφάρισε στο 60’ και εν συνεχεία, σημείωσε άλλα δύο γκολ (75’, 85’), για να υπογράψει με χατ τρικ την ανατροπή της ομάδας του.

ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ: Κακούρος, Τζενεράλης (85’ Αντωνόπουλος), Λαμπρόπουλος Σ. (30’ λ.τρ. Ζάρκος), Δελώνας, Στεργιόπουλος, Λάλος, Μπούρης, Κουλούκης Κ. (46’ Λαμπρόπουλος Κ.), Πιτσούνης (90’ Κασιαλμάς), Μαστοράκης, Στεμπίλης

ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ: Μητροδήμας, Παπαγεωργίου, Καραθάνος, Μαρνέζης, Νικολάου, Ντόκος, Σεννής, Αλεξόπουλος Τ., Κωνσταντίνου Α., Αργίτης, Ντούλας. Έπαιξαν και οι Αλεξόπουλος Χ., Καλαπόδης, Παπουτσής