Στην αναστολή της λειτουργίας των Ακαδημιών και αναπτυξιακών τμημάτων του, προχώρησε ο ΑΣΠ Κόρινθος, εναρμονισμένος με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας, για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοΐού.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ λειτουργώντας, όπως πάντοτε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τις αθλήτριες και τις οικογένειές τους, αλλά και όλα τα μέλη του, αναστέλλει για τις επόμενες 14 ημέρες όλες τις προπονήσεις των ακαδημιών (Βaby, Προμινι, Μίνι) και των αναπτυξιακών τμημάτων (παγκορασίδων Κορασιδων), εναρμονισμένος με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για τα μέτρα προφύλαξης και πρόληψης από τον κορονοϊό.

Η ανθρώπινη υγεία αποτελεί αυτή τη στιγμή την μέγιστη προτεραιότητα.Καλούμε τους γονείς και τις αθλήτριες να ακολουθήσουν τους κανόνες υγιεινής, για την προστασία και την πρόληψη μετάδοσης του ιού.

Για την αναπλήρωση των ωρών προπονήσεων, ο Σύλλογος διαβεβαιώνει ότι θα φροντίσει για την αναπλήρωσή τους με τον πιο πρόσφορο και αποτελεσματικό τρόπο και σε χρόνο που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως.

Με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σαφή προγραμματισμό, ο Σύλλογός μας βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους αθλητές και τα μέλη του, ειδικά αυτές τις ιδιαίτερες για όλους μας στιγμές», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.