Αναστολή μέχρι και τις 30 Απριλίου πήρε το πρωτάθλημα της Volleyleague Ανδρών, ύστερα από την απόφαση που πάρθηκε την Δευτέρα (23/3).  

Η ΕΣΑΠ αναμένει την νομοθετική ρύθμιση που θα προτείνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προτού προχωρήσει σε νέα άποφαση, αναφορικά με την έκβαση της σεζόν.

Στο πλάνο των διοικούντων την επαγγελματική Λίγκα είναι να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Μετά από τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου η Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε σήμερα την συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος της Volley League μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ανάλογα με τις εξελίξεις και την αναμενόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του αρμόδιου Υφυπουργού σχετικά με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, θα ληφθούν άμεσα και αντίστοιχες αποφάσεις.

Αποφασίστηκαν ακόμα:

1.Η τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης των εκπροσώπων των ΤΑΑ για την συζήτηση των εξελίξεων και τη λήψη αποφάσεων.

2.Η συνέχιση της πετυχημένης πρωτοβουλίας της Ε.Σ.Α.Π., για συνεχείς επαφές μεταξύ λιγκών, ομοσπονδιών, επαγγελματιών αθλητών , διεθνών αθλητικών αρχών και φυσικά της Πολιτείας, για την αντιμετώπιση των κάθε μορφής προβλημάτων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εξαιτίας της πανδημίας του κορoνοϊού».