Ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας σεζόν ξεκίνησε για τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε την ανανεώση της συνεργασίας με 7 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τα «σπλάχνα» του Ηρακλή.

Ο λόγος για τους Κουρούμαλη, Γ. Διαμαντόπουλο, Μαστρογιαννόπουλο, Γ. Καφαντάρη, Ντερβίσι, Γ. Διαμαντόπουλο και Σταματούλη, οι οποίοι θα φορούν και τη νέα σεζόν την πράσινη φανέλα.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Με την παραδοχή ότι Ηρακλής είναι τα δικά του παιδιά, οι αθλητές που ανδρώθηκαν μαζί του, Ξυλοκαστρινοί που αγαπούν τον σύλλογο και όσα αυτός πρεσβεύει, ξεκινάμε την παρουσίαση του ρόστερ της νέας σεζόν που έρχεται.

Συνεχίζουμε λοιπόν όλοι μαζί, Ηλίας Κουρούμαλης, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Χρόνης Μαστρογιαννόπουλος, Γιώργος Καφαντάρης (Λίλα), Ένο Ντερβίσι, Γιώργος Διαμαντόπουλος (Πίου), Παντελής Σταματούλης. Δεν μπορούμε παρά να είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι γι’ αυτό! Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμη ενημερώσεις».

** Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα που είναι αφιερωμένη στο Ειδικό σχολείο Συκίας. Για να το θέσουμε καλύτερα, με τη φανέλα που έχουμε αφιερώσει στο αγαπημένο μας Ειδικό σχολείο Συκιάς.