Ο ΑΟ Λουτράκι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πετρίδη.

Ο νεαρός μέσος, ο οποίος επέστρεψε τον περασμένο Γενάρη, μετά τον δανεισμό του στη Σπάρτη, συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου και θα φορά τα πορτοκαλί και τη νέα σεζόν.

Πλην του Πετρίδη, ο σύλλογος έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Μαυρέλη, Σιώκο, Τσατσόπουλο, Βατουσιάδη, ενώ έχει επιστρέψει και ο Μάριος Παππάς από τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Η ανακοίνωση για Πετρίδη:  

«Ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα ο Δημήτρης Πετρίδης, ο οποίος επέστρεψε τον Ιανουάριο μετά από τον δανεισμό του στην Σπάρτη.

Ο Δημήτρης προέρχεται από την Σχολή ποδοσφαίρου του συλλόγου, καθώς από ηλικίας 9 ετών αγωνίζεται με τον σύλλογο. Στην ηλικία 15-16 ετών αγωνίστηκε με την Κ17 της ΑΕΚ, και επιστρέφοντας αποτέλεσε ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας στην προσπάθεια που έκανε στην Γ’ ΕΘΝΙΚΉ. Ακολούθως αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας στην Ά κατηγορία και επέστρεψε τον Ιανουάριο μετά από ένα εξάμηνο δανεισμό στην Σπάρτη.

Τον Δημήτρη Πετρίδη υποδέχτηκε στα γραφεία του συλλόγου για την τυπική ανανέωση της συνεργασίας το μέλος του ΔΣ κ. Ανδρεόπουλος Ηλίας ο οποίος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Δημήτρης αποφάσισε να μείνει κοντά μας και να συμβάλλει στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο που δημιουργείται φέτος. Του εύχομαι υγεία και πάντα επιτυχίες».