Την προσεχή Τετάρτη 9 Μαρτίου θα εκδικαστεί η υπόθεση της ένστασης της Θύελλας Πετρίου κατά του Ολυμπιακού Άσσου, ενώ τη ίδια μέρα θα συζητηθεί και η ένσταση της Θύελλας Κάτω Διμηνιού σε βάρος του Ισθμιακού.

Όπως ανακοινώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας, μετά από σχετικό αίτημα του δικηγόρου του Ολυμπιακού Άσσου, η ένσταση της Θύελλας Πετρίου για τη μεταξύ τους αναμέτρηση, θα εκδικαστεί το απόγευμα (18:00) της Τετάρτης 9 Μαρτίου.

Παράλληλα, την ίδια μέρα θα συζητηθεί και η ένσταση της Θύελλας Κάτω Διμηνιού σε βάρος του Ισθμιακού, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ομάδας των Ισθμίων, στο μεταξύ τους αγώνα.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της 02.03.22 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Η ένσταση του Σωματείου ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ στο Σωματείο ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ θα συζητηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κορινθίας την 9.3.2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

Ορίζει νέα ημέρα εκδίκασης ένστασης του Σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ κατά του Σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΑΣΣΟΥ την 09.03.2022 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας κατόπιν αιτήματος του πληρεξουσίου Δικηγόρου του Σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ».