Την αναβολή της έναρξης των πρωταθλημάτων Κ14 και Κ16 αποφάσισε η ΕΠΣ Κορινθίας.

Τα πρωταθλήματα υποδομής ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου ωστόσο, οι αποχωρήσεις ορισμένων ομάδων, οδήγησαν την ΕΠΣΚ στην απόφαση να αναβάλλει την έναρξη για μια εβδομάδα.

Όπως έγινε γνωστό, θα διαμορφωθεί το νέο πρόγραμμα στα δύο πρωταθλήματα, τα οποία, θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 30-31 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι μετά την αποστολή των προγραμμάτων Κ14 και Κ16 παραιτήθηκαν οι ομάδες ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ Κ14 και Κ16, ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ Κ14 και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ Κ14.

Για να μην υπάρχουν πολλά ΡΕΠΟ στα προγράμματα το πρόγραμμα δημιουργείται εκ νέου και για το λόγο αυτό η έναρξη των πρωταθλημάτων θα γίνει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021».

Οι ομάδες που συμμετέχουν

Πλέον, μετά την αποχώρηση των ΑΟ Ζευγολατιού, Αγίων Θεοδώρων και Ατρόμητου Χιλιομοδίου, το πρωτάθλημα Κ14 θα διεξαχθεί με 12 ομάδες, οι οποίες είναι οι εξής:

Κόρινθος ’06, Ελλάς Βέλου, Πέλοπας, Πανκαμαριακός, Παννεμεατικός, Ηρακλής Λεχαίου, Ολυμπιακός Άσσου, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Άγιος Γεώργιος, ΑΟ Λουτράκι, Πήγασος Κορίνθου, Ακαδημία Ευρωστίνης.

Στο πρωτάθλημα Κ16 μετά την αποχώρηση των Αγίων Θεοδώρων, θα λάβουν μέρος 9 ομάδες, οι οποίες είναι οι εξής: ΑΟ Ζευγολατιού, Κόρινθος ’06, Τενεάτης, Ελλάς Βέλου, Πέλοπας, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Σαρωνικός, Άγιος Γεώργιος, ΑΟ Λουτράκι.