«Κουτσουρεμένη» ήταν η 3η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής μπάσκετ, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Ένα από τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν ήταν της Ένωσης Ιλίου με τον ΚΑΟ Κορίνθου, λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Ιλίου.  Η αναμέτρηση ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Εμφανώς προβληματισμένος ο προπονητής του ΚΑΟΚ, Κώστας Σορώτος εξέφρασε την άποψη του για διακοπή του πρωταθλήματος για κάποιο διάστημα, προκειμένου να προστατευθούν τα σωματεία και οι αθλητές.

«Το παιχνίδι της Κυριακής με το Ίλιον αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Ίλιου. Αφού ευχηθώ περαστικά στα παιδιά της αντίπαλης ομάδας νομίζω ότι θα πρέπει να μας προβληματίσουν τα συνεχόμενα κρούσματα σε πολλά παιδιά πολλών ομάδων. Ίσως η διακοπή για κάποιες μέρες να είναι μια λύση.

Ίσως η λύση είναι να βρεθεί ένας τρόπος να βοηθηθούν τα σωματεία ούτως ώστε να έχουν τη δυνατότητα τεστ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Η αυτοπροστασία, στα πλαίσια του δυνατού, είναι μια ακόμη μερική λύση.

Το καλοκαίρι δεν ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα με μηδενικά κρούσματα σε αθλητές και τώρα συνεχίζονται με πολλά. Δεν λέω ότι είναι εύκολη η λύση αλλά σίγουρα δεν πρέπει να αφεθούν όλα στην τύχη. Εγώ θα είμαι εκεί πάντως μέχρι τέλους», τόνισε ο Σορώτος.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Φανάρια Νάξου – Αχαγιά ‘82 (4/11)
Ένωση Ιλίου – ΚΑΟ Κορίνθου (11/11)
Εθνικός – Αργοναύτης Τριγλίας 88-76
Έσπερος – Παπάγος 97-63
ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. – Πανελευσινιακός (11/11)
Ιωνικός Ν.Φ. – ΝΕΟΛ 58-75
ΑΕΝΚ – Πεντέλη 105-109 (παρ.)