Την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα ανάμεσα σε Θύελλα Πετρίου και Πέλοπα Κιάτου αποφάσισε η ΕΠΣ Κορινθίας.

Αιτία της αναβολής τα κρούσματα κορονοϊού στη Θύελλα. Η ομάδα του Πετρίου «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό και όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο κατάθεσε το σχετικό αίτημα αναβολής, το οποίο, έγινε δεκτό από την ΕΠΣΚ.

«Εκ της Ε.Π.Σ. Κορινθίας γνωστοποιείται πως ο αγώνας Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ – ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (23/01/2022 και ώρα 15:00) αναβάλλεται λόγω πολλών κρουσμάτων COVID – 19 στην ομάδα ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ.

Σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν και οι δύο ομάδες. «Η διοίκηση της ομάδας μας με αποκλειστικό γνώμονα και μόνο την υγεία των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, αποφάσισε να κάνει χρήση της νομοθεσίας ζητώντας την αναβολή του παιχνιδιού με τον Πέλοπα, λόγω αυξημένων κρουσμάτων covid. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Θύελλας.

«Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι το παιχνίδι της ομάδας μας την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 στο Πετρί με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα της Θύελλας δεν θα διεξαχθεί, λόγω κρουσμάτων της ομάδας του Πετρίου. Εμείς σαν Πέλοπας ευχόμαστε  στους  ποδοσφαιριστές της Θύελλας καλή και γρήγορη ανάρρωση από αυτή την περιπέτεια και να επανέλθουν υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους», αναφέρει η ανακοίνωση του Πέλοπα.