Το γήπεδο του Συνοικισμού παραμένει κλειστό και η Κόρινθος ζητά τη συνδρομή των βουλευτών και υπουργών του Νομού, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση, ρίχνοντας παράλληλα, για άλλη μια φορά την ευθύνη για την καθυστέρηση του έργου στην Περιφέρεια.

Η διοίκηση της Κορίνθου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση και περιμένει την ανταπόκριση των βουλευτών Κορινθίας, για να ανοίξει ξανά το γήπεδο του Συνοικισμού. Εξαπολύει μάλιστα, τα βέλη της κατά του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γκιολή, τον οποίο χαρακτηρίζει ως αποκλειστικό υπεύθυνο για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Προς ενημέρωση Βουλευτών και Υπουργών Νομού Κορινθίας.

Αύγουστος του 2020 και η Περιφερειακή Αρχή του κ. Νίκα ανακοινώνει για δεύτερη φορά την ανακατασκευή του γηπέδου Συνοικισμού. Μελέτες, συμβάσεις, χρήματα (100.000 ευρώ) έτοιμα από το 2019.

Δεκατρείς μήνες μετά το γήπεδο ακατάλληλο και κλειστό με μοναδικό υπεύθυνο τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γκιολή, που έχει εξαπατήσει με τις ψεύτικες υποσχέσεις και δεσμεύσεις του για ολοκλήρωση του έργου.

Ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης μετατράπηκαν σε “άστεγους” και φιλοξενούνται στην περιφέρεια, όπως και οι Μικτές ομάδες (ΕΠΣ Κορινθίας) του Νομού μας.

Απαιτούμε πλέον από τους βουλευτές του Νομού μας και τους Υπουργούς να πάρουν τις αναγκαίες αυτές πρωτοβουλίες, ώστε να δοθεί ΑΜΕΣΑ λύση. Το γήπεδο Συνοικισμού να ξαναλειτουργήσει και να δοθεί προς χρήση.

Και για αποφυγή παρερμηνειών μιλάμε για μια αλλαγή πλαστικού τάπητα. Οι πολιτικοί ψίθυροι στην πόλη της Κορίνθου για δόλο και σκοπιμότητες για την καθυστέρηση του έργου, μας αναγκάζουν να ζητήσουμε τη συνδρομή και βοήθεια όλων των βουλευτών του Νομού μας».