Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο μέσος της Κορίνθου ’06 Κωνσταντίνος Κουϊμελής!

Όπως αποκαλύπτει το “stisentra” η Ένωση παρακολουθεί στενά το τελευταίο διάστημα τον 16χρονο χαφ. Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή στον αγώνα της Κορίνθου ’06 με τον Παλληνικό, βρέθηκε ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ των Ακαδημιών της ΑΕΚ, Στάθης Ταυλαρίδης, προκειμένου να τσεκάρει προσωπικά τον Κουϊμελή.

Ο παίκτης άφησε θετικές εντυπώσεις στον Ταυλαρίδη, ο οποίος είχε ήδη ενημέρωση από τους συνεργάτες του για την ποιότητα και την αξία του Κουϊμελή. Είναι βέβαιο πως η ΑΕΚ θα τον παρακαλουθήσει ξανά και δεν αποκλείεται άμεσα να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του!

Πλην της ΑΕΚ πάντως, ο ταλαντούχος μέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων της Σούπερ Λίγκας και πλέον, οι εξελίξεις μεταφέρονται για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενδεχομένως και λίγο νωρίτερα, μες το Δεκέμβριο.

Θητεία σε Ολυμπιακό και Αστέρα

Ο Κουϊμελής που στέκεται εξαιρετικά φέτος στη Γ’ Εθνική με τη Κόρινθο ’06 είναι ένας παίκτης, τον οποίο, γνωρίζουν πολλοί απ’ τους υπεύθυνους των Ακαδημιών των συλλόγων της Σούπερ Λίγκας. Και αυτό γιατί έχει θητεύσει τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον Αστέρα Τρίπολης.

Ξεκίνησε την πορεία του στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Άσσου, απ’ όπου μεταπήδησε στον Ολυμπιακό και την Κ14. Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην Τρίπολη και αγωνίστηκε με την Κ15 του Αστέρα. Και στις δύο ομάδες υπήρξε βασικός, κάνοντας καλά παιχνίδια και κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες.

Την περσινή σεζόν επέστρεψε στον Άσσο και αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, για να μεταγραφεί το περασμένο καλοκαίρι στην Κόρινθο ’06.