Την Κυριακή 6 Ιουνίου ορίστηκε να διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ Κόρινθος.

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος έσπευσε να ενημερώσει τα μέλη του εν όψει της Γ.Σ., στην οποία θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει ότι η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, στην οποία θα διενεργηθούν και οι εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο Δ.Σ., θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου.

Ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθεί 15 μέρες νωρίτερα, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης.

Τα μέλη του συλλόγου που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Γ. Γραμματέα κ. Λέκκα Δημήτριο, ώστε να τακτοποιήσουν τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες και να διατηρήσουν το “εκλέγειν και εκλέγεσθαι”, όπως επίσης και όποιοι έχουν τη διάθεση για ανάληψη της διοίκησης (δίχως να είναι μέλη) του σωματείου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν έως 30/4/21, ώστε να εγγραφούν στο μητρώο μελών, καθότι οι εκλογές θα διεξαχθούν με το νέο αθλητικό νόμο, δηλαδή με παρουσία και ευθύνη δικηγόρου».

Το Δ.Σ.
Γ. Γραμματέας
Λέκκας Δημήτριος
Τηλ. Επικοινωνίας 6970 610122

Επιστροφή Παππά

Παράλληλα, η Κόρινθος ανακοίνωσε την επιστροφή του Τάκη Παππά.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συμφώνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του έως το καλοκαίρι του 2022, ενώ εκτός από παίκτης, θα εργαστεί και ως προπονητής της Ακαδημίας της Κορίνθου.

«Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παππά Παναγιώτη -Τάκη- έως 30/6/2022.

Ο γνωστός Κορίνθιος ποδοσφαιριστής με συμμετοχές σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες επιστρέφει στην ομάδα μας, όπου μαζί με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του αναλαμβάνει και θέση προπονητή της Ακαδημίας μας.

Η Διοίκηση της Ομάδας μας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες», αναφέρει η ανακοίνωση της Κορίνθου.