Την Δευτέρα 2 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία του Σαρωνικού για τη νέα σεζόν.

Όπως ανακοινώθηκε, ο σύλλογος θα τηρήσει πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο με τα μέτρα κατά του κορονοϊού, κάτι που ζητήθηκε και από τους φιλάθλους της ομάδας εν όψει των φιλικών αγώνων.

Ο Σαρωνικός θα δώσει στο Γαλατάκι πέντε φιλικά παιχνίδια, στα οποία, ο Νίκος Πήλιουρας θα έχει την ευκαιρία να μοντάρει την ομάδα, εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το Δ.Σ του ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ ανακοινώνει την ημερομηνία έναρξης (02/08/2021) της προετοιμασίας της ομάδας μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί με βάση όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχουν θεσπιστεί από το Ελληνικό κράτος και σεβασμό προς τους αθλητές μας, τις οικογένειες τους και την τοπική κοινωνία μας.

Επίσης ανακοινώνουμε τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της ομάδας μας και παρακαλούμε στην τήρηση των όλων των μέτρων ασφαλείας από τους φιλάθλους μας, προκειμένου να προστατέψουμε την αγαπημένη μας ομάδα από δυσάρεστες καταστάσεις.

13/08/21
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ (γήπεδο Σαρωνικου)

21/08/21
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ (γήπεδο Σαρωνικού)

28/08/21
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (γήπεδο Σαρωνικού)

04/09/21
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ (γήπεδο Σαρωνικού)

11/09/21
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ (γήπεδο Σαρωνικού)

Με την ευκαιρία ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σαιζόν σε όλες τις ομάδες του νομού μας με ένα υγιές και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς».