Στις 17 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία του Εθνικού Ξυλοκέριζας για τη νέα σεζόν.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας, ενώ από την Δευτέρα 9 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές για τη νεοσύστατη Ακαδημία του Εθνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Εθνικού Ξυλοκέριζας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, η οποία θα είναι στις 17/08/2021. Η προετοιμασία καθώς και όλες οι προπονήσεις του σωματείου μας θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από το αρμόδιο υπουργείο.

Εν συνεχεία θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του συλλόγου μας. Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, τόσο για την προστασία των ιδίων, οσο και για την προστασία του σωματείου μας και του αθλήματος.

Εθνικός Ξυλοκέριζας – Α.Ο Λουτρακίου (27/08): Γήπεδο Ξυλοκέριζας
Δάφνη Εξαμιλίων – Εθνικός Ξυλοκέριζας (04/09): Γήπεδο Εξαμιλίων
Σαρωνικός Γαλατακίου – Εθνικός Ξυλοκέριζας (11/09): Γήπεδο Γαλατακίου
Εθνικός Ξυλοκέριζας – Ηρακλής Λεχαίου (18/09): Γήπεδο Ξυλοκέριζας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές για την ακαδημία μας από Δευτέρα 09/08 και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: (695 7781567, Πάνος Μούτσος) & (697 2019971, Χρήστος Κεφάλας).

Επίσης θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα αθλητικά σωματεία του νομού μας και στους αθλητές τους να έχουν μια υγιή χρονιά».