Με τη συμμετοχή 10 πληρωμάτων της ΑΛΑ Κορινθίας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/11) η ανάβαση Πλατάνι «Πιτίτσα», στον 8ο και τελευταίο γύρο του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2019 και του Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Ο αγώνας που διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών, στο Πλατάνι Αχαΐας, με φόντο την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου αναμένεται συναρπαστικός και οδηγοί και θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια φανταστική ανάβαση.

Η ΑΛΑ Κορινθίας θα εκπροσωπηθεί από 10 οδηγούς ανάμεσα στις 81 συνολικά συμμετοχές. Η ομάδα της Νissan Μπάσδελης θα έχει 3 οδηγούς, τον Παναγιώτη Δουρδούμα με το Micra K12 στην Ν2, τον Γιώργο Μπάσδελη με το δυνατό Micra Kit Car στην Α5 και τον Κώστα Μπάσδελη με το νέο  VW Golf στην Ε11 στην πρώτη του εμφάνιση!

Τρεις είναι και οι οδηγοί για την ομάδα της Ρέκκας Ξυλουργικά ΑΕ, που και φέτος έχει σημαντικές διακρίσεις στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων. Ο Βασίλης Ρέκκας με το Saxo Vts που πρωταγωνιστει στην κατηγορία του, ο Πανάγγελος Ρέκκας που εντυπωσιάζει στην Ν2 και ο Αλέξης Μενούνος με το Peugeot 106 s16 στην ίδια κατηγορία.

Στην ομάδα Α και στην κλάση Α8 θα αγωνιστεί ο Χρήστος Παλαιολόγος, ο αθλητής από το Αργος που συνήθως αγωνίζεται στο χώμα, θα έχει στα χέρια του το λευκό Mitsubishi Evo και στόχο την διασκέδαση.

Για την 2η παρουσία της σε αγώνα ανάβασης ετοιμάζεται η κυρία της παρέας, η Κατερίνα Μπράτσου με το πανέμορφο Peugeot 205 Gti στην Ε10, που ετοιμάζει με πολύ μεράκι η οικογένεια της.

Ακόμα μια οικογενειακή υπόθεση και η συμμετοχή του Μάκη Σούκουλη στην Ν2 με το Peugeot 106 s16 που προετοιμάζει ο ίδιος και φυσικά η Soukoulis Service. Τις καλές εμφανίσεις θέλει να συνεχίσει και ο Παναγιώτης Κεφαλάς με το γνωστό VW Golf στην Ε11. Η Πιτίτσα είναι από τις αγαπημένες διαδρομές του οδηγού από το Κιάτο και το αυτοκίνητο που εξέλιξε η Kefalas Service στα καλύτερα του.